קושירגיל
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קינואה מקסיקנית ושעועית עם פיקו דה גאלו

קינואה מקסיקנית ושעועית עם פיקו דה גאלו
מקסיקני Quinoan ושעועית עם פיקו דה גאלו נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 92 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-621 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שעועית, קינואה מקסיקנית, קווסו פרסקו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו יסודות מקסיקניים: פיקו דה גאלו, המבורגרים קינואה פיקו דה גאלו, ו המבורגר הודו מקסיקני עם פיקו דה גאלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקינואה המקסיקנית לתוך השעועית ומגישים עם פיקו דה גאלו עם פרסקו קווסו מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
Pico De GalloPico De Gallo
Queso FrescoQueso Fresco
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.