קינואה מתובלת עם שקדים ופטה
קינואה מתובלת עם שקדים ופטה דורשת בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ו lacto ovo צמחוני מתכון מגיש 4 . אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-241 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך פטרוזיליה, כוסברה טחון, קינואה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כרובית קלויה וחומוס קינואן וסלט ארוגולה עם שקדים, רימון ופטן ברוטב טחינה למוני, שקדים מתובלים, ו סלט עוף וגרס עם שקדים ופטה.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה.
מוסיפים את התבלינים, ואז מטגנים במשך דקה בערך עד ריחני.
מוסיפים את הקינואה, ואז מטגנים במשך דקה נוספת עד שאתה יכול לשמוע קולות נפץ עדין. מערבבים ב 600 מ " ל מים רותחים, ולאחר מכן מבשלים בעדינות במשך 10-15 דקות עד המים התאדו ואת גרגרי קינואה יש הילה לבנה סביבם. אפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן לערבב את שאר החומרים.