קינואה, עדשים & סלט פטה לוקח על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 629 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך חומץ יין, טרגון, מלפפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 148 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 100%. מתכונים דומים: סלט עדשים עם פטה, סלט עדשים עם ענבים ופטה, ו סלט למוני עדשים עם פטה.
הוראות
1
מבשלים את הקינואה במחבת גדולה של מים רותחים במשך 10-15 דקות עד במכרז, לנקז היטב, ואז להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
2
בינתיים, לחמם את השמן במחבת קטנה, ואז לבשל את שאלוט או בצל במשך כמה דקות עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
טורטיות קמח טריות, להגשה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים את הטרגון, מערבבים היטב, ואז מסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
4
מערבבים את שאלוט ו טרגון מרכך לתוך קינואה מקורר יחד עם עדשים, מלפפון, פטה, בצל אביב, גרידת תפוזים ומיץ וחומץ. לזרוק גם יחד ולהירגע עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביב
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ענפי שמיר שנקטפו
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
עדשים
שמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
סלט יכול להיות משויך עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.