קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות85
מגזין

קינואה עם סלמון ו Chard שוויצרי

קינואה עם סלמון ו Chard שוויצרי
קינואה עם סלמון ו Chard שוויצרי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 392 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שום, קינואה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: Chard שוויצרי סיציליאני מעל קינואה, קערה קינואה אדומה עם צ'ארד שוויצרי וביצה עלומה, ו סלמון עם Chard שוויצרי.

הוראות

1
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל ו 2 שיני שום עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים קינואה לתוך תערובת בצל עד קלוי קלוי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
יוצקים מרק ירקות לתערובת קינואה. מביאים לרתיחה, ואז מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים עד קינואה מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלבמשקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
4
בינתיים, לחמם סלמון, יין לבן, ומים בסיר על חום בינוני. מבשלים עד סלמון מבושל דרך בקלות flaked עם מזלג, 10 עד 12 דקות; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
להעביר סלמון לצלחת בשר דגים פתית; להשליך את העור ולהניח סלמון בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני. לבשל ומערבבים 2 שיני שום עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מערבבים chard שוויצרי ומיץ לימון לתוך שום עד chard שוויצרי מתחיל להתרכך, על 2 דקות; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
Chard שוויצריChard שוויצרי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8
מקפלים בעדינות סלמון מעופף ונשר לקינואה המבושלת. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קינואה מבושלתקינואה מבושלת
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Chard שוויצריChard שוויצרי