קינואה עם תירס, בצל ירוק, נענע
קינואה עם תירס, בצל ירוק, נענע עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 233 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך מלח, דבש מתון, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלט קינואה עם אפונה הצמד סוכר, בצל ירוק, נענע, קינואה עם תירס ובצל ירוק, ו מחווני קינואה בסגנון באפלו פריכים עם תירס מתוק + בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
שים תירס בסיר רחב 5 עד 6 ליטר, ולאחר מכן להוסיף מים כדי לכסות ולהביא לרתיחה, מכוסה.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 5 דקות.
להעביר תירס עם מלקחיים ללוח חיתוך. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך גרעינים את קלחים עם סכין כבד גדול.
בינתיים, להקציף יחד גרידת לימון ומיץ, חמאה, דבש, מלח ופלפל בקערה גדולה עד בשילוב.
לשטוף קינואה ב 3 שינויים של מים קרים בקערה, ניקוז במסננת גדולה בכל פעם.
קוק קינואה בסיר 4-5 ליטר של מים מלוחים רותחים, נחשף, עד כמעט מכרז, על 10 דקות.
מסננת מסננת, ואז להגדיר מסננת על אותו סיר עם 1 אינץ ' של מים רותחים (מים לא צריך לגעת בתחתית של מסננת). מכסים קינואה עם מגבת מטבח מקופלת, ואז לכסות מסננת עם מכסה (אל תדאג אם המכסה לא מתאים בחוזקה) ואדים עד קינואה הוא רך, רך, ויבש, על 5 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד (עדיין מכוסה) 5 דקות.
מוסיפים קינואה להלבשה ולזרוק עד ההלבשה נספג, ולאחר מכן מערבבים תירס, בצל ירוק, מנטה, ומלח ופלפל לפי הטעם.