קינואה, קוסקוס, סלט פארו עם ירקות הקיץ הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 439 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך בצל, סקווש, גבינת פטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו סלט קוסקוס ישראלי קלוי עם ירקות קיץ בגריל, סלט קינואה ים תיכוני עם ירקות קיץ קלויים, ו סלט קינואה ים תיכוני עם ירקות קיץ קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 2 כוסות מים קינואה לרתיחה בסיר. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד קינואה מכרז ומים נספגים, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
להביא 1 1/2 כוס מים וקוסקוס לרתיחה בסיר נפרד. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד קוסקוס הוא רך עדיין מוצק לנשוך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
3
להביא 3 כוסות מים פארו לרתיחה בסיר נפרד. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד פארו הוא מכרז ומים נספג, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פארו.
3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)