קושיקל
מוכן ב8 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

קינואה קלויה עם צ'ילי ותירס

קינואה קלויה עם צ'ילי ותירס
מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 8 דקות. לך לחנות ותביא בצל ירוק, מרק עוף, פלפלים חלפיניו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: עגבניות אפויות עם קינואה, תירס, צ'ילי ירוק, הבהיר את Quinoan וסלט תירס עם זרעי דלעת קלוי, ו סלט תפוחי אדמה זהב יוקון עם צ'ילי, כוסברה, וכמון קלוי.

הוראות

1
מוסיף את קינואה לסיר 2 ליטר עם מכסה הדוק הולם, ומניח את המחבת על חום גבוה. לסובב את קינואה במחבת כדי טוסט אותו באופן שווה. כאשר הגרגרים ריחניים פצפוצים, להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים כמון, מלח וקקאו, ואז מוסיפים לאט את המרק (היזהר; זה עלול לרתוח).
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
נייר אורזנייר אורז
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
שים את המחבת על חום גבוה, ואז להביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לבשל, מכוסה, במשך 15 דקות או עד הנוזל נספג.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מערבבים את התירס ואת פלפלים jalapeo; לכסות ולבשל במשך 2 דקות יותר. מערבבים בצל ירוק ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
מגישים חמים.