קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות9
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח אגס מיושן

קינוח אגס מיושן
קינוח אגס מיושן יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 266 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו חמאה, תמצית ונילן, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך עצום מרהיב ציון של 21%. נסו קינוח קופסת קרח מיושן, קינוח תות שיבולת שועל, ו עוגת אגס שקדים מיושנת עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את הקמח, 3 כפות הסוכר והמלח; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים. בקערה קטנה מקציפים חלמונים ומיץ לימון; מערבבים לחומרים יבשים בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוציאים 1 כוס לקערה אחרת; מערבבים פנימה את יתרת הסוכר ומניחים בצד לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
לחץ על תערובת הפירורים שנותרה על הקרקעית ומעלה את דפנות 8 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים בחום של 375 במשך 10-12 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בינתיים, למילוי, שלבו את הסוכר, 2 כפות עמילן התירס, המלח והקינמון בסיר קטן; מערבבים לאט מים ומיץ לימון עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
7
זורקים אגסים עם עמילן התירס שנותר; כף מעל קרום. למעלה עם מילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
8
מפזרים ציפוי שמור.
9
אופים 35-40 דקות או עד שהמילוי מבעבע והתוספת משחימה קלות. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקינוח. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.