קינוח בייגלה תותים
קינוח בייגלה תות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 5 גרם חלבון , 25 גרם שומן , ובסך הכל 460 קלוריות . מתאים ל-2 מנות. 3 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מים, אבקת ג'לטין תות, סוכר ותוספת מוקצפת. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות . יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 25% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: קינוח בייגלה תותים , קינוח בייגלה תותים וקינוח בייגלה תותים .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הבייגלה והחמאה. לחץ על החלק התחתון של שני 10 אונקיות. כוסות רפרפת משומנת.
אופים ב-375 מעלות למשך 6-8 דקות או עד להתייצבות. מצננים על רשת.
בקערה קטנה מערבבים גבינת שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה תוספת מוקצפת. כפית על הקרום. מקררים למשך 30 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, ממיסים ג'לטין במים רותחים. מכסים ומעבירים למקרר ל-20 דקות או עד שמסמיך מעט. מקפלים פנימה תותים. כף מעל מילוי בזהירות. מכסים ומכניסים למקרר ל-3 שעות לפחות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קינוח בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Famille Vincent Cremant de Bourgogne. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-24 דולר.
![Famille Vincent Cremant de Bourgogne]()
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.