קינוח בראוני בטעם מנטה שמנת
קינוח בראוני בטעם מנטה מצופה מתכון יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בסביבה 2 שעות ו -45 דקות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם בראוני פאדג'לערבב, ג' לטין, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: קינוח ברי הקרם של ברייקסטון, בראוניז בטעם מנטה, ו עקיצות בראוני Ganache-עקף.
הוראות
תנור חום עד 177°. קו 13x9 אינץ ' מחבת עם לסכל; רסס התחתון רק עם תרסיס בישול nonstick. הכן בראוני לערבב לפי ההוראות על החבילה, באמצעות שמן, מים וביצים.
מורחים במחבת מרוססת בנייר כסף.
אופים ב 177°. במשך 28 עד 30 דקות. אל תיקח יותר מדי. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 1 שעה.
בעוד בראוניז מתקררים, מניחים 1/2 כוס של שמנת הקצפה בסיר קטן.
מפזרים ג ' לטין על שמנת; לתת לעמוד 5 דקות כדי לרכך.
חום מעל חום נמוך במשך 2 עד 3 דקות או עד ג ' לטין מומס, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום. מוסיפים חצי מהממתקים הכתושים. מגניב 20 עד 25 דקות או עד פושרת, ערבוב מדי פעם. רוב הממתקים יימסו.
לנצח את הנותרים 1 1/2 כוסות שמנת בקערה גדולה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים במחצית הנותרים של סוכריות כתוש. עבודה במהירות, מערבבים 1/4 של תערובת קצפת לתוך תערובת ג ' לטין. מקפלים תערובת ג ' לטין לתוך הנותרים קצפת עד מעורבב.
מורחים תערובת קצפת על פני בראוניז מקורר. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 1 שעה או עד תקופת המאסר.
כדי לשרת, באמצעות לסכל להרים קינוח מן המחבת; לחתוך לריבועים. מעל כל אחד עם סוכריות מנטה כולו.