קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
מגזין

קינוח בראוני בטעם מנטה שמנת

קינוח בראוני בטעם מנטה שמנת
קינוח בראוני בטעם מנטה מצופה מתכון יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בסביבה 2 שעות ו -45 דקות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם בראוני פאדג'לערבב, ג' לטין, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: קינוח ברי הקרם של ברייקסטון, בראוניז בטעם מנטה, ו עקיצות בראוני Ganache-עקף.

הוראות

1
תנור חום עד 177°. קו 13x9 אינץ ' מחבת עם לסכל; רסס התחתון רק עם תרסיס בישול nonstick. הכן בראוני לערבב לפי ההוראות על החבילה, באמצעות שמן, מים וביצים.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
תערובת בראוניתערובת בראוני
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
2
מורחים במחבת מרוססת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
דַק-דַק-
3
אופים ב 177°. במשך 28 עד 30 דקות. אל תיקח יותר מדי. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
4
בעוד בראוניז מתקררים, מניחים 1/2 כוס של שמנת הקצפה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מפזרים ג ' לטין על שמנת; לתת לעמוד 5 דקות כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
6
חום מעל חום נמוך במשך 2 עד 3 דקות או עד ג ' לטין מומס, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
7
הסר מהחום. מוסיפים חצי מהממתקים הכתושים. מגניב 20 עד 25 דקות או עד פושרת, ערבוב מדי פעם. רוב הממתקים יימסו.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
8
לנצח את הנותרים 1 1/2 כוסות שמנת בקערה גדולה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים במחצית הנותרים של סוכריות כתוש. עבודה במהירות, מערבבים 1/4 של תערובת קצפת לתוך תערובת ג ' לטין. מקפלים תערובת ג ' לטין לתוך הנותרים קצפת עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מורחים תערובת קצפת על פני בראוניז מקורר. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 1 שעה או עד תקופת המאסר.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
10
כדי לשרת, באמצעות לסכל להרים קינוח מן המחבת; לחתוך לריבועים. מעל כל אחד עם סוכריות מנטה כולו.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מנטהסוכריות מנטה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
דַק-דַק-