קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

קינוח דני דובדבן פילדלפיה

קינוח דני דובדבן פילדלפיה
קינוח דני דובדבן פילדלפיה דורש בסביבה 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. לכו לחנות ותביאו לחמניות סהר, גבינת שמנת פילדלפיה, ביצה לבנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פילדלפיה-קינוח דני דובדבן, מטבל קינוח דלעת פילדלפיה, ו קינוח דני גבינות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. Unroll 1 של פחיות של בצק סהר לתוך 2 מלבנים ארוכים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מקום במחבת אפייה משומנת 13x9 אינץ'; לחץ על תחתית המחבת כדי ליצור קרום, הקשה בחוזקה על התפרים יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מקציפים גבינת שמנת, 3/4 כוס הסוכר, ביצה לבן ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מורחים על קרום; מכסים עם מילוי עוגה. פרוס את קופסת בצק הסהר הנותרת; נפרד ל 2 מלבנים ארוכים. Pat החוצה כדי ליצור מלבן 13x9 אינץ', הקשה על תפרים יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מניחים מעל מילוי עוגה כדי ליצור קרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
6
אופים 25 עד 30 דקות. או עד חום זהוב; מגניב מעט. בהדרגה להוסיף חלב הנותרים 3/4 כוס סוכר, מכות עם חוט לטאטא עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
טפטוף מעל קינוח חם.
8
חותכים ל-24 מלבנים כדי לשרת. חנות שאריות קינוח במקרר.