קינוח דני דובדבן פילדלפיה
קינוח דני דובדבן פילדלפיה דורש בסביבה 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. לכו לחנות ותביאו לחמניות סהר, גבינת שמנת פילדלפיה, ביצה לבנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פילדלפיה-קינוח דני דובדבן, מטבל קינוח דלעת פילדלפיה, ו קינוח דני גבינות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. Unroll 1 של פחיות של בצק סהר לתוך 2 מלבנים ארוכים.
מקום במחבת אפייה משומנת 13x9 אינץ'; לחץ על תחתית המחבת כדי ליצור קרום, הקשה בחוזקה על התפרים יחד כדי לאטום.
מקציפים גבינת שמנת, 3/4 כוס הסוכר, ביצה לבן ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מורחים על קרום; מכסים עם מילוי עוגה. פרוס את קופסת בצק הסהר הנותרת; נפרד ל 2 מלבנים ארוכים. Pat החוצה כדי ליצור מלבן 13x9 אינץ', הקשה על תפרים יחד כדי לאטום.
מניחים מעל מילוי עוגה כדי ליצור קרום העליון.
אופים 25 עד 30 דקות. או עד חום זהוב; מגניב מעט. בהדרגה להוסיף חלב הנותרים 3/4 כוס סוכר, מכות עם חוט לטאטא עד מעורבב היטב.
חותכים ל-24 מלבנים כדי לשרת. חנות שאריות קינוח במקרר.