קינוח התות של אנני
קינוח התות של אנני דורש 8 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 385 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם ציפוי מוקצף, תותים, גבינת שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קצפת תות שמנת עם רוטב תות טרי {קינוח לא אפוי בצנצנות!}, קינוח תות, ו קינוח תות בסגנון שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים את החמאה, קמח, פקאן בקערה, ולחץ לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
אופים 10 עד 15 דקות; לא מאפשרים חום. להפריש עד מגניב לחלוטין.
בקערה, מערבבים את גבינת שמנת וסוכר ' ממתקים עד חלקה. להתמזג ציפוי מוקצף.
מורחים על קרום מקורר. להכניס למקרר 8 שעות, או ללילה.
למעלה עם תותים טפטוף עם זיגוג לשרת.