קינוח לארוחת ערב תבשיל בטטה
אם יש לכם תפוחי אדמה מתוקים, פקאן, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא משהו. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ריבועי קינוח בטטה, ו לחמניות מתוקות לארוחת ערב בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה מתוקים לתוך סיר גדול לכסות עם מים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מסננים ומיד לקלף תפוחי אדמה מתוקים; להעביר קערה גדולה מחית.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים סוכר לבן, 1/2 כוס חמאה מומסת, חלב, ביצים ותמצית וניל לתוך פירה בטטות; יוצקים לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מערבבים פקאנים, סוכר חום, 1/2 כוס חמאה מומסת, וקמח יחד בקערה.
מפזרים תערובת פקאן על תערובת בטטה. מכסים צלחת אפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבושל דרך, 25 עד 35 דקות.
הסר רדיד אלומיניום ולהמשיך לאפות עד פקאן הם משחימים קלות, על 5 דקות יותר.