קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח מוס שוקולד

קינוח מוס שוקולד
קינוח מוס שוקולד הוא מתכון דרומי המגיש 8. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 12 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו אצבעות של נשים, קצפת, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. נסו קינוח מוס שוקולד, קינוח שוקולד-אקלר, ו קינוח שוקולד מוס בראוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מלא את החלק התחתון של דוד כפול או סיר 1-ליטר עם 1 עד 1 1/2 אינץ ' מים; חום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מניחים שבבי שוקולד בחלק העליון של דוד כפול או בקערה חסינת חום להציב מעל סיר. עם מים רותחים, מערבבים צ ' יפס עד שנמסו. מערבבים בסוכר ו 2 כפות מים עד בשילוב היטב (תערובת תאבד את הברק שלה להיראות יבש).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בקערה בינונית, לנצח 3 חלמונים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים תערובת שוקולד חם; מערבבים עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
5
בקערה קטנה, לנצח 3 חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך תערובת שוקולד עד מעורבב היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
בקערה קטנה אחרת, לנצח את הקצפת וניל עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. מקפלים לתוך תערובת שוקולד עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
כדי להרכיב קינוח, מחבת לחם קו עם נייר שעווה או לעטוף פלסטיק, המאפשר נייר או לעטוף להאריך על פני הצדדים של מחבת. סדר שכבה אחת של אצבעות גברת בתחתית פאן. למעלה עם 1/3 של תערובת שוקולד. חזור על ביצוע 2 שכבות נוספות, מסתיים עם שוקולד. מקררים לפחות 12 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
כדי לשרת, מקום צלחת המגישה במהופך על מחבת; להפוך צלחת פאן מעל.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר מחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
חותכים לפרוסות.