קינוח פסיבי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קינוח פסילברי. מנה אחת מכילה 1305 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 90 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך מים חמים, אבקת ג'לטין, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו קינוח ללא שם, קינוח תפוחים, ו קינוח בייגלה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב, לנצח את החלבונים ביצה ומלח עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד הביצים הם מקציפים. בסיר קטן, לשלב את הסוכר והמים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מגיעה 245 מעלות F. לא להרתיח. להגדיל את המהירות על מערבל חשמלי גבוה בהדרגה להוסיף את הסוכר נמס, להכות את חלבוני הביצה עד שהם יוצרים פסגות נוקשות. ממיסים את הג ' לטין ב 2 כפות מים חמים ומערבבים עם רסק פטל. בעדינות לקפל לתוך תערובת לבן ביצה. לבסוף, לקפל את הקצפת. שמור בקירור בעת ביצוע מוס פירות התשוקה.
בקערת ערבוב, לנצח את החלבונים ביצה ומלח עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד הביצים הם מקציפים. בסיר קטן, לשלב את הסוכר והמים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מגיעה 245 מעלות F. לא להרתיח. להגדיל את המהירות על מערבל חשמלי גבוה בהדרגה להוסיף את הסוכר נמס, להכות את חלבוני הביצה עד שהם יוצרים פסגות נוקשות. ממיסים את הג ' לטין ב 2 כפות מים חמים ומערבבים עם פירה פסיפלורה. בעדינות לקפל לתוך תערובת לבן ביצה. לבסוף, לקפל את הקצפת. שמור בקירור עד מוכן להרכבה.
חותכים את עוגת ספוג בשכבות 1/4 אינץ'.
חותכים את השכבות באמצעות חותך ביסקוויט, קוטר זהה עובש העוגה שלך או ramekins.
מניחים שכבה לתוך הבסיס של עובש או ramekins.
יוצקים את מוס פטל על עוגת ספוג במקרר לפחות 1 שעה. לאחר שנקבע, העליון עם מוס פירות תשוקה להכניס למקרר במשך 1 שעה.
על צלחות קינוח מקורר, לארגן כל עוגה במרכז הצלחת לטפטף עם קולי, אם באמצעות.
מקשטים עם שוקולד נמס, אם משתמשים.