קושיקשה
מוכן ב29 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

קינמון-אספרסו צ'ורוס

קינמון-אספרסו צ'ורוס
קינמון-אספרסו Churros הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 120 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח אירופאי. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. אם יש לך חמאה, אבקת אספרסו מיידית, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צ'ורוס קינמון, מיני צ'ורוס מאובק קינמון, ו צ'ורוס סוכר קינמון ורוטב שוקולד.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מדחום לטיגון עמוק תיק מאפה מצויד עם קצה כוכב גדול (מומלץ: Ateco 982
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
3
סוכר קינמון: בקערה קטנה, לטאטא יחד את הסוכר, קינמון ואבקת אספרסו. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
סוכר קינמוןסוכר קינמון
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
צ ' ורוס: קו גיליון אפייה עם נייר קלף ואבק בנדיבות עם קמח. תניח בצד. בסיר כבד תחתית או בתנור הולנדי, מערבבים את המים, החמאה, הסוכר, אבקת האספרסו והמלח מעל חום בינוני גבוה. מביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
5
הסר את המחבת מן החום, באמצעות כף עץ, מערבבים את כוס 1 קמח בבת אחת. להחזיר את המחבת לחום נמוך ומערבבים ברציפות עד התערובת יוצרת בצק עבה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
מעבירים את הבצק לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה. כשהמכונה רצה במהירות בינונית, מוסיפים לאט את הביצים. המשך להכות עד הביצים משולבים באופן מלא ואת הבצק הוא עבה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
7
מעבירים את הבצק לשקית מאפה עם קצה כוכב גדול. צינור הבצק על תבנית אפייה מוכנה ב יומני 4 אינץ ' ארוכים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
8
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת על 1/3 של הדרך.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
9
חום מעל חום בינוני עד שמדחום עמוק-טיגון מוכנס בשמן מגיע ל-350 מעלות F. (אם אין לך מדחום קוביית לחם תהיה חומה בעוד כמה דקות.) באמצעות מרית מתכת דקה, להעביר את הבצק, 4 חתיכות בכל פעם, לתוך שמן חם, ומטגנים עד כהה זהב פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מסננים על מגבות נייר ומתגלגלים בסוכר קינמון-אספרסו בעודם חמים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
11
מעבירים למגש הגשה ומגישים מיד.