קינמון אפוי סופגניות
קינמון אפוי סופגניות הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-104 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לכם מלח כשר, סוכר, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חמאה וסופגניות אפויות קינמון, סופגניות קינמון אפויות, ו סופגניות קינמון שוקולד אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות. תרסיס 2 מחבתות סופגנייה היטב.
לתוך קערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח. בקערה קטנה, להקציף יחד את הביצה, חלב, חמאה מומסת, וניל. מערבבים את התערובת הרטובה לתוך החומרים היבשים עד רק בשילוב.
כפית את הבלילה לתוך מחבתות האפייה, ממלא כל אחד קצת יותר משלושה רבעים מלאים.
אופים במשך 17 דקות, עד שקיסם יוצא נקי. אפשר להתקרר במשך 5 דקות, ולאחר מכן הקש על הסופגניות החוצה על מחבת גיליון.
לציפוי, להמיס את 8 כפות חמאה במחבת סאוט 8 אינץ'.
מערבבים את הסוכר והקינמון בקערה קטנה. טובלים כל סופגנייה קודם בחמאה ואז בסוכר הקינמון, מצד אחד או משני הצדדים.