קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קינמון ביסקוויט אפרסק סנדלר

קינמון ביסקוויט אפרסק סנדלר
מתכון קינמון ביסקוויט אפרסק סנדלר מוכן בסביבות 50 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל דרומי. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 229 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, סודה לשתיה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: חמאה - ביסקוויט אפרסק סנדלר, צ'דר-ביסקוויט אפרסק סנדלר, ו טיפת קמח תירס-סנדלר אפרסק ביסקוויט.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את הקמח, 1 כף סוכר חום, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה; חותכים בחמאה קרה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים חלב רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כָּתֵףכָּתֵף
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מעבירים למשטח מקומח; ללוש 10-12 פעמים. טפיחה לתוך 12-ב. מרובע.
3
מברישים בחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4
שלב את אגוזי המלך, הקינמון והסוכר החום שנותר; מפזרים מעל בצק עד 1/2 אינץ'. של קצה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מגלגלים סגנון ג ' לי רול. חותם בצק; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
למילוי, בסיר גדול, שלבו את הסוכר החום, עמילן התירס וקליפת הלימון. מערבבים בהדרגה מים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים אפרסקים. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהם מסמיכים ומבעבעים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
8
מעבירים ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
9
חותכים בצק ביסקוויט לשנים עשר 1 אינץ'. פרוסות; מסדרים ביסקוויטים על מילוי.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
10
אופים, ללא כיסוי, ב 400 מעלות במשך 20-25 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. ויינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשוהל ריזלינג טרוקן עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
ויינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשל ריזלינג טרוקן
ויינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשל ריזלינג טרוקן
ניחוחות סמוקי להוביל לתוך חיך זה משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת הדובדבן ואת חרטום אולטרה היי; ניפ עדין של חוט צ ' ילה על הסיום אינו בולט על המורכבות קליל מגניב. אני לא זוכר בציר טוב יותר של היין הזה.