קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

קינמון ופודינג כתום

קינמון ופודינג כתום
קינמון ותפוז פודינג נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 70 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם גרידת תפוז, חלב, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פודינג יוגורט הל עם סירופ דבש כתום וקינמון, פודינג אורז כתום עם זיגוג כתום/חמוציות, ו מנגו ופודינג פריחת תפוזים, ביסקוויטים פולנטה כתומים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שתי כוסות חלב, סוכר, קינמון, ומלח בסיר בינוני על חום מתון רק מתחת לרתיחה. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
לטאטא יחד 1/2 כוס חלב עם עמילן תירס וביצה בקערה בינונית עד לא גושים להישאר. בהדרגה לשפוך חלב מחומם לתוך קערה, לטאטא כל הזמן, ולאחר מכן להעביר תערובת פודינג בחזרה לסיר. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשל, ערבוב כל הזמן עם מרית, עד פודינג מתעבה, 2 עד 3 דקות. מערבבים בגוון כתום, מיץ, רום, ומי פריחת תפוזים, ומבשלים עוד דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
גרידה כתומהגרידה כתומה
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מעבירים פודינג לכוסות פודינג קטנות או לקערה אחת גדולה. צ ' יל במקרר לפחות 3 שעות, או עד סט. כדי למנוע היווצרות עור על גבי פודינג, לכסות את פני השטח עם פלסטיק לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)