קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

קינמון ופודינג כתום

קינמון ופודינג כתום
קינמון ותפוז פודינג נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 70 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם גרידת תפוז, חלב, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פודינג יוגורט הל עם סירופ דבש כתום וקינמון, פודינג אורז כתום עם זיגוג כתום/חמוציות, ו מנגו ופודינג פריחת תפוזים, ביסקוויטים פולנטה כתומים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שתי כוסות חלב, סוכר, קינמון, ומלח בסיר בינוני על חום מתון רק מתחת לרתיחה. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
לטאטא יחד 1/2 כוס חלב עם עמילן תירס וביצה בקערה בינונית עד לא גושים להישאר. בהדרגה לשפוך חלב מחומם לתוך קערה, לטאטא כל הזמן, ולאחר מכן להעביר תערובת פודינג בחזרה לסיר. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשל, ערבוב כל הזמן עם מרית, עד פודינג מתעבה, 2 עד 3 דקות. מערבבים בגוון כתום, מיץ, רום, ומי פריחת תפוזים, ומבשלים עוד דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מעבירים פודינג לכוסות פודינג קטנות או לקערה אחת גדולה. צ ' יל במקרר לפחות 3 שעות, או עד סט. כדי למנוע היווצרות עור על גבי פודינג, לכסות את פני השטח עם פלסטיק לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה