קינמון ופודינג כתום
קינמון ותפוז פודינג נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 70 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם גרידת תפוז, חלב, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פודינג יוגורט הל עם סירופ דבש כתום וקינמון, פודינג אורז כתום עם זיגוג כתום/חמוציות, ו מנגו ופודינג פריחת תפוזים, ביסקוויטים פולנטה כתומים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שתי כוסות חלב, סוכר, קינמון, ומלח בסיר בינוני על חום מתון רק מתחת לרתיחה. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 15 דקות.
לטאטא יחד 1/2 כוס חלב עם עמילן תירס וביצה בקערה בינונית עד לא גושים להישאר. בהדרגה לשפוך חלב מחומם לתוך קערה, לטאטא כל הזמן, ולאחר מכן להעביר תערובת פודינג בחזרה לסיר. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשל, ערבוב כל הזמן עם מרית, עד פודינג מתעבה, 2 עד 3 דקות. מערבבים בגוון כתום, מיץ, רום, ומי פריחת תפוזים, ומבשלים עוד דקה אחת.
מעבירים פודינג לכוסות פודינג קטנות או לקערה אחת גדולה. צ ' יל במקרר לפחות 3 שעות, או עד סט. כדי למנוע היווצרות עור על גבי פודינג, לכסות את פני השטח עם פלסטיק לעטוף.