קינמון מערבולת לחם כתום
לחם תפוזים מערבולת קינמון עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 179 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, קינמון טחון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו קינמון-לחם מערבולת כתום, קינמון תפוז מערבולת לחם, ו קינמון-לחם מערבולת כתום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים. בקערה גדולה, לשלב את החלב, מיץ תפוזים, סוכר, קיצור, קליפה ומלח.
מוסיפים 2 כוסות קמח, תערובת שמרים וביצה; מערבבים היטב.
מוסיפים מספיק קמח כדי ליצור בצק רך.
הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 8-10 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם אחת לשומן העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
אגרוף בצק למטה ולחלק לשניים. לכסות ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מגלגלים כל מנה לתוך 15-in. אקס-7-אין. מלבן.
למילוי, לשלב סוכר וקינמון; מפזרים על מלבן.
מפזרים כל אחד עם 1 כפית מים.
להפשיל, בסגנון ג ' לי רול, מתחיל עם סוף קצר. חותם קצוות.
מניחים כל צד התפר למטה 8-in משומן. אקס-4-אין. מחבת כיכר. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
אופים ב 350° במשך 30-35 דקות או עד חום זהוב.
הסר מן המחבתות מגניב על מדפים תיל.
לשלב זיגוג מרכיבים; להפיץ על כיכרות.