קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

קינמון מערבולת צימוקים לחם

קינמון מערבולת צימוקים לחם
לחם צימוקים מערבולת קינמון עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 361 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מים, שמרים מהירים פועלים, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו קינמון-מערבולת צימוקים לחם, קינמון צימוקים מערבולת לחם, ו קינמון צימוקים מערבולת לחם (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לערבב 3 כוסות של הקמח, 1/2 כוס סוכר, מלח ושמרים. בסיר 1-ליטר, מים חמים ושמן עד חם מאוד (120°F עד 54°); מערבבים לתוך תערובת קמח. מערבבים ביצים, להכות עד חלקה. מערבבים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק קל להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות; מגלגלים בעדינות בקמח למעיל. ללוש 8 עד 10 דקות או עד חלקה קפיץ. גריז קערה גדולה עם ספריי קיצור או בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. (אם תרצה, בשלב זה, הבצק יכול להיות בקירור עד 4 ימים.) לכסות; לתת לעלות במקום חם על 1 שעה או עד הבצק הוכפל בגודל. (אם באמצעות שמרים פועלים מהר, לא נותנים לעלות 1 שעה; לכסות ולתת לנוח על משטח מקומח 10 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
גריז 2 (9x5 אינץ') מחבתות כיכר עם קיצור או ספריי בישול. בעדינות לדחוף את האגרוף לתוך הבצק כדי לרוקן; לחלק לשניים. ללוש 1/2 כוס של הצימוקים לתוך כל חצי.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
מגלגלים כל חצי לתוך מלבן 18x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
6
מברשת 1 שמן כפות על מלבנים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
7
בקערה קטנה, מערבבים 1/2 כוס סוכר והקינמון; מפזרים כל מלבן עם חצי תערובת סוכר-קינמון. החל מצד 9 אינץ', להפשיל כל מלבן. קמצוץ קצה הבצק לתוך גליל לאטום. לחץ על כל קצה עם צד של היד כדי לאטום; לקפל מסתיים מתחת כיכר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
מניחים כיכרות, צד התפר למטה, במחבתות.
9
מברשת שמן על כיכרות. מכסים; בואו לעלות במקום חם על 1 שעה או עד הבצק הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
10
העבר מתלה תנור למיקום הנמוך ביותר; תנור חום ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
11
אופים 30 עד 35 דקות או עד כיכרות הם עמוק זהב חום קול חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
12
הסר ממחבתות למתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
13
מברשת חמאה על כיכרות לחם; מגניב.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית