קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

קינמון-עוגיות שוקולד עם גנאש שוקולד

קינמון-עוגיות שוקולד עם גנאש שוקולד
לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך כל מטרה קמח, מלח, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו קינמון-עוגיות שוקולד עם גנאש שוקולד, חמאת בוטנים שוקולד צ'אנק בראוניז עם שוקולד גנאש, ו בראוניז שוקולד גנאש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז תנור מחממים עד 350°f. חמאה בנדיבות 8x8x2 אינץ תבנית אפייה מתכת; אבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מערבבים הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה. מערבבים שוקולד וחמאה על גבי דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים עד נמס וחלק. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
קערהקערה
3
תן לשוקולד לעמוד מעל המים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מיםמים
4
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים וסוכר בקערה גדולה עד שהתערובת מתעבה ונופלת בסרט רך כאשר חובטים מורמים, כ 5 דקות. מקציפים בוניל. מערבבים תערובת קמח 2 תוספות, מיזוג טוב אחרי כל אחד. בהדרגה להוסיף שוקולד חם לתערובת ביצים, פועם עד רק בשילוב. מערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
אגוזי מלךאגוזי מלך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
לטאטא את כל החומרים בסיר קטן מעל חום בינוני נמוך עד נמס וחלק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
2
יוצקים באופן שווה על בראוניז במחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
צונן בראוניז עד ganache מוגדר, על 2 שעות.
4
חתוך ל-16 ריבועים. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. כיסוי; צמרמורת.
5
מגישים בטמפרטורת החדר.)