קינמון-עוגיות שוקולד עם גנאש שוקולד
לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך כל מטרה קמח, מלח, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו קינמון-עוגיות שוקולד עם גנאש שוקולד, חמאת בוטנים שוקולד צ'אנק בראוניז עם שוקולד גנאש, ו בראוניז שוקולד גנאש (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז תנור מחממים עד 350°f. חמאה בנדיבות 8x8x2 אינץ תבנית אפייה מתכת; אבק עם קמח.
מערבבים הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה. מערבבים שוקולד וחמאה על גבי דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים עד נמס וחלק. כבה את החימום.
תן לשוקולד לעמוד מעל המים.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים וסוכר בקערה גדולה עד שהתערובת מתעבה ונופלת בסרט רך כאשר חובטים מורמים, כ 5 דקות. מקציפים בוניל. מערבבים תערובת קמח 2 תוספות, מיזוג טוב אחרי כל אחד. בהדרגה להוסיף שוקולד חם לתערובת ביצים, פועם עד רק בשילוב. מערבבים באגוזים.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
לטאטא את כל החומרים בסיר קטן מעל חום בינוני נמוך עד נמס וחלק.
יוצקים באופן שווה על בראוניז במחבת.
צונן בראוניז עד ganache מוגדר, על 2 שעות.
חתוך ל-16 ריבועים. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. כיסוי; צמרמורת.