קינמון תנור גרנולה למעלה
גרנולה למעלה תנור קינמון עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-301 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר חום, שמן זית, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: Banoffee Parfaits בריא (עם תאריך קרמל תנור-גרנולה העליון), גרנולה קינמון, ו גרנולה קינמון.
הוראות
מחממים את שמן הזית בקומקום גדול מעל חום בינוני.
מערבבים את שיבולת השועל וקינמון ומוסיפים אותם לסיר. מבשלים ומערבבים עד קלוי, ערבוב כל הזמן, 3 עד 4 דקות.
יוצקים את שיבולת השועל על תבנית אפייה גדולה ומוסיפים את החמאה לסיר. כאשר החמאה נמסה, מערבבים את הדבש, מולסה וסוכר חום. כאשר התערובת מתחילה להתבשל, להחזיר את שיבולת השועל לסיר ולהמשיך לבשל ומערבבים עד מצופה וחם.
הסר מהחום ומערבבים את השקדים והדובדבנים.
יוצקים על גיליון עוגיות גדול ולאפשר להתקרר. הגרנולה תתקשה כשהיא תתקרר. כאשר מגניב, להעביר מיכל אטום לאחסן בטמפרטורת החדר.