קינמון תפוח להפריד לחם
תפוח קינמון להפריד לחם יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 611 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו וניל, אבקת אפייה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: קינמון תפוח להפריד לחם, תפוח קינמון Pull-Apart לחם, ו תפוח קינמון streusel pull-apart לחם {בגידה}.
הוראות
בסיר 3 ליטר, מערבבים יחד חלב, שמן ו 1/2 כוס הסוכר החום.
חום לרתיחה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס.
הסר מהחום; מגניב עד חם (בין 32° ו110).
מוסיפים שמרים ו 2 כוסות קמח; מערבבים עד מעורבב. כיסוי; תן לעלות במקום חם 1 שעה או עד הוכפל בגודל. מערבבים הנותרים 2 1/2 כוסות קמח, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתיה.
תנור חום עד 177°. ספריי 8x4-או 9x5 אינץ ' כיכר פאן עם ספריי בישול.
על משטח עבודה משוריין, לגלגל בצק לתוך מלבן 20x12 אינץ'.
חותכים לתוך 5 (4 אינץ 'רצועות), ולאחר מכן לחתוך לרוחב 6 פעמים, מה שהופך 30 (4x2 אינץ') מלבנים.
בקערה קטנה, מערבבים יחד חמאה מומסת, קינמון ונותר סוכר חום 1/2 כוס.
מניחים 1 או 2 פרוסות תפוח על כל מלבן. צור 5 ערימות של בצק עם 6 מלבנים בכל מחסנית.
מניחים ערימות במחבת כיכר, קצוות הפונים לתחתית המחבת וצדדים מסוכרים הפונים למרכז כיכר, לא קצוות מחבת.
אופים 25 עד 35 דקות או עד נפוח וזהוב חום. מגניב 10 דקות; להסיר מחבת מתלה קירור. מגניב על 1 שעה.
בקערה קטנה, לערבב זיגוג מרכיבים עם חוט להקציף עד חלקה ורזה מספיק כדי לטפטף.
טפטוף זיגוג מעל כיכר לחם.