קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםלחם
מגזין

קינמון תפוח להפריד לחם

קינמון תפוח להפריד לחם
תפוח קינמון להפריד לחם יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 611 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו וניל, אבקת אפייה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: קינמון תפוח להפריד לחם, תפוח קינמון Pull-Apart לחם, ו תפוח קינמון streusel pull-apart לחם {בגידה}.

הוראות

1
בסיר 3 ליטר, מערבבים יחד חלב, שמן ו 1/2 כוס הסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
חום לרתיחה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
הסר מהחום; מגניב עד חם (בין 32° ו110).
4
מוסיפים שמרים ו 2 כוסות קמח; מערבבים עד מעורבב. כיסוי; תן לעלות במקום חם 1 שעה או עד הוכפל בגודל. מערבבים הנותרים 2 1/2 כוסות קמח, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתיה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
תנור חום עד 177°. ספריי 8x4-או 9x5 אינץ ' כיכר פאן עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
על משטח עבודה משוריין, לגלגל בצק לתוך מלבן 20x12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
חותכים לתוך 5 (4 אינץ 'רצועות), ולאחר מכן לחתוך לרוחב 6 פעמים, מה שהופך 30 (4x2 אינץ') מלבנים.
8
בקערה קטנה, מערבבים יחד חמאה מומסת, קינמון ונותר סוכר חום 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מורחים תערובת על מלבנים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
מניחים 1 או 2 פרוסות תפוח על כל מלבן. צור 5 ערימות של בצק עם 6 מלבנים בכל מחסנית.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
מניחים ערימות במחבת כיכר, קצוות הפונים לתחתית המחבת וצדדים מסוכרים הפונים למרכז כיכר, לא קצוות מחבת.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
12
אופים 25 עד 35 דקות או עד נפוח וזהוב חום. מגניב 10 דקות; להסיר מחבת מתלה קירור. מגניב על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
13
בקערה קטנה, לערבב זיגוג מרכיבים עם חוט להקציף עד חלקה ורזה מספיק כדי לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
טפטוף זיגוג מעל כיכר לחם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן