קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםלחם
מגזין

קינמון תפוח להפריד לחם

קינמון תפוח להפריד לחם
תפוח קינמון להפריד לחם יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 611 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו וניל, אבקת אפייה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: קינמון תפוח להפריד לחם, תפוח קינמון Pull-Apart לחם, ו תפוח קינמון streusel pull-apart לחם {בגידה}.

הוראות

1
בסיר 3 ליטר, מערבבים יחד חלב, שמן ו 1/2 כוס הסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
חום לרתיחה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
3
הסר מהחום; מגניב עד חם (בין 32° ו110).
4
מוסיפים שמרים ו 2 כוסות קמח; מערבבים עד מעורבב. כיסוי; תן לעלות במקום חם 1 שעה או עד הוכפל בגודל. מערבבים הנותרים 2 1/2 כוסות קמח, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתיה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
קיצור טבעיקיצור טבעי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
תנור חום עד 177°. ספריי 8x4-או 9x5 אינץ ' כיכר פאן עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
על משטח עבודה משוריין, לגלגל בצק לתוך מלבן 20x12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
חותכים לתוך 5 (4 אינץ 'רצועות), ולאחר מכן לחתוך לרוחב 6 פעמים, מה שהופך 30 (4x2 אינץ') מלבנים.
8
בקערה קטנה, מערבבים יחד חמאה מומסת, קינמון ונותר סוכר חום 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
נייר אורזנייר אורז
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
מורחים תערובת על מלבנים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
מניחים 1 או 2 פרוסות תפוח על כל מלבן. צור 5 ערימות של בצק עם 6 מלבנים בכל מחסנית.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
מניחים ערימות במחבת כיכר, קצוות הפונים לתחתית המחבת וצדדים מסוכרים הפונים למרכז כיכר, לא קצוות מחבת.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
12
אופים 25 עד 35 דקות או עד נפוח וזהוב חום. מגניב 10 דקות; להסיר מחבת מתלה קירור. מגניב על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
בקערה קטנה, לערבב זיגוג מרכיבים עם חוט להקציף עד חלקה ורזה מספיק כדי לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
14
טפטוף זיגוג מעל כיכר לחם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן