קושיקשה
מוכן ב46 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

קיסר-דג קלוי

קיסר-דג קלוי
קיסר-דג צלוי לוקח מסביב 46 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, שלם 30 ופסקטרי דיאטה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת הדבק אנשובי, שמן זית, מלח ופלפל כשר ופטרוזיליה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה נהדר. מתכונים דומים: סלטי קיסר תירס קלויים עם רוטב קיסר יוגורט יווני פרמזן, דג אפוי בתנור עם תוספת קיסר, ו קיסר-אספרגוס קלוי.

הוראות

1
חממו את התנור ל 500 מעלות צלזיוס (וודאו שהתנור שלכם נקי מאוד.) מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לרוטב הקיסר מניחים את השום, הפטרוזיליה, משחת האנשובי והחרדל בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב הפלדה ודופקים עד שהשום טחון.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את המיונז, גרידת הלימון, מיץ הלימון, 1 כפית מלח ו -1 / 2 כפית פלפל ודופק ליצירת רוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מניחים את הדג על התבנית ומפזרים את שני הצדדים בנדיבות מלח ופלפל. מניחים בצד שליש מהרוטב להגשה עם הדג המבושל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מורחים את הדג בצד אחד עם מחצית הרוטב שנותר, הופכים את הדג ומורחים את הרוטב שנותר בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מפזרים את הבצל הירוק ומניחים לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
7
צולים את הדג במשך 10 עד 12 דקות, עד שהמרכז בקושי מבושל. מכסים את הדג בנייר אלומיניום ומניחים לנוח על התבנית למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
בינתיים מחממים את השמן במחבת קטנה עד שהוא חם מאוד, מוסיפים את הצלפים ומבשלים 30 עד 60 שניות, עד שהם מתחילים לצוץ ומעט פריכים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מגישים את הדג חם עם טריזי הלימון, הצלפים המסולסלים ורוטב הקיסר השמור.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

ניתן לשלב דגים עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא נהר פינו נואר הרוסי של מקמורי ראנץ'. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -24 דולר.
חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר
חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר
חוות מקמוריי שלנו 2012 עמק הנהר הרוסי פינו נואר נפתח בניחוחות של לבנדר ובויסנברי המפנים את מקומם לטעמים של דובדבן כהה ורימון. ליין העסיסי הזה יש תחושת פה משיי, ממוסגרת ברמזים עדינים של אלון מיישון חבית.