קיסר-דג קלוי
קיסר-דג צלוי לוקח מסביב 46 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, שלם 30 ופסקטרי דיאטה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת הדבק אנשובי, שמן זית, מלח ופלפל כשר ופטרוזיליה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה נהדר. מתכונים דומים: סלטי קיסר תירס קלויים עם רוטב קיסר יוגורט יווני פרמזן, דג אפוי בתנור עם תוספת קיסר, ו קיסר-אספרגוס קלוי.
הוראות
חממו את התנור ל 500 מעלות צלזיוס (וודאו שהתנור שלכם נקי מאוד.) מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
לרוטב הקיסר מניחים את השום, הפטרוזיליה, משחת האנשובי והחרדל בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב הפלדה ודופקים עד שהשום טחון.
מוסיפים את המיונז, גרידת הלימון, מיץ הלימון, 1 כפית מלח ו -1 / 2 כפית פלפל ודופק ליצירת רוטב חלק.
מניחים את הדג על התבנית ומפזרים את שני הצדדים בנדיבות מלח ופלפל. מניחים בצד שליש מהרוטב להגשה עם הדג המבושל.
מורחים את הדג בצד אחד עם מחצית הרוטב שנותר, הופכים את הדג ומורחים את הרוטב שנותר בצד השני.
מפזרים את הבצל הירוק ומניחים לעמוד 10 דקות.
צולים את הדג במשך 10 עד 12 דקות, עד שהמרכז בקושי מבושל. מכסים את הדג בנייר אלומיניום ומניחים לנוח על התבנית למשך 10 דקות.
בינתיים מחממים את השמן במחבת קטנה עד שהוא חם מאוד, מוסיפים את הצלפים ומבשלים 30 עד 60 שניות, עד שהם מתחילים לצוץ ומעט פריכים.
מגישים את הדג חם עם טריזי הלימון, הצלפים המסולסלים ורוטב הקיסר השמור.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
ניתן לשלב דגים עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא נהר פינו נואר הרוסי של מקמורי ראנץ'. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -24 דולר.
![חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר]()
חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר
חוות מקמוריי שלנו 2012 עמק הנהר הרוסי פינו נואר נפתח בניחוחות של לבנדר ובויסנברי המפנים את מקומם לטעמים של דובדבן כהה ורימון. ליין העסיסי הזה יש תחושת פה משיי, ממוסגרת ברמזים עדינים של אלון מיישון חבית.