קיפלי ההונגרי הראשון
. אם יש לך מים, גבינת קוטג', חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו קיפלי ההונגרית השנייה, עוגיות Quickie Kifli, ו קרואסונים טבעונים-Posni Kifli (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להכות יחד חמאה או מרגרינה גבינת קוטג ' til אור ורך.
מוסיפים קמח עד שהבצק יוצר כדור.
מחלקים את הבצק ל -3 חלקים שווים. לעטוף בניילון נצמד לקרר עד המשרד.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C) ויריעות עוגיות גריז.
לשלב חלבונים ביצה, אגוזים, מים, ו cinammon הקרקע.
מערבבים היטב ומניחים בצד.
על משטח מקומח רול 1 חלק של בצק למעגל 10 אינץ'.
מעגל התפשטות עם 1/3 של המילוי כדי בתוך כ 1/2 אינץ ' של הקצה.
חותכים מעגל לתוך 24 טריזים בצורת עוגה. החל בקצה החיצוני להפשיל כל טריז בחוזקה.
מקום נקודת צד למטה על גיליון עוגיות 1 1/2 אינץ ' זה מזה.
אופים 13-15 דקות או עד הזהב (הקפד לצפות בזהירות כמו עוגיות אלה לשרוף בקלות).
הסר למתלה כדי מגניב. חזור על התהליך עם כל חלק שנותר של בצק ומילוי.