קיץ אבן פירות טארט עם לימון
עוגת פירות מאבן קיץ עם לימון עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך מיץ לימון, גרידת לימון, פירות אבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סלט פירות תרד אבן: הפרי הטוב ביותר של הקיץ עשה ארוחת ערב, סנגריה פירות מאבן קיץ, ו פרי פריך מאבן קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט, קרם ½ חמאה כוס, ¼ סוכר כוס, ו ¼ כפית מלח יחד עד חלק וקל בצבע, 2 עד 3 דקות, גירוד הקערה למטה פעם או פעמיים לפי הצורך.
להוסיף 1 חלמון ביצה וניל; לערבב עד חלקה, 1 עד 2 דקות יותר.
מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים עד בקושי מעורבב, על 1 דקה.
הוסף מי קרח כף אחת בכל פעם בעוד המיקסר פועל עד שהבצק מתגבש יחד. עצור מכונה.להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, לטפוח בעדינות לתוך דיסק עבה 1 אינץ ' לעטוף פלסטיק. מקררים לפחות 30 דקות.מחממים תנור ל 350 מעלות. אפשר לבצק הצונן להתרכך עד לנקודה שבה הזחה נעשית בקלות עם האצבע, כ -10 דקות.
מניחים את הדיסק על משטח מקומח קלות, אבק אותו ואת הגליל עם כמות קטנה של קמח.
מגלגלים את הבצק לעיגול 12 אינץ'. מקפלים את הבצק על הגליל בזהירות להעביר אותו למחבת טארט לחיצה אותו למקום. לקצץ את העודף.
מקום במקפיא 10 דקות כדי להירגע.
הסר את קליפת הטארט מהמקפיא והשתמש במזלג כדי לנקב חורים בתחתית. קו הקליפה עם קלף לחתוך לגודל ולהוסיף מספיק שעועית או משקולות עוגה למלא שליש את הדרך למעלה.
אופים עד הקצוות נראים יבשים, על 12 דקות.
הסר את המחבת מהתנור והסר את המשקולות ואת הקלף. להחזיר את הקליפה לתנור ואופים עד הזהב, על 10 דקות יותר.
בואו הקליפה להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר.הפוך את זיגוג: בסיר קטן s להגדיר מעל חום בינוני, לחמם את הריבה ו 2 כפות מים כדי ליצור עקביות חלקה.
הסר מהחום ולהניח בצד בטמפרטורת החדר.הפוך את לימון curd: בסיר קטן (את החום), לטאטא יחד ביצים, הנותרים 2 חלמונים ביצה, הנותרים ½ סוכר כוס, מיץ לימון גרידת, וקמצוץ של מלח עד חלקה.
מניחים מחבת על חום בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן עם כף עץ או מרית גמישה חסינת חום, עד הלימון curd הוא עבה מספיק כדי לכסות את החלק האחורי של הכף (או מרית) ולהחזיק שביל ברור כאשר אתה מפעיל את האצבע דרכו; על 8 עד 10 דקות. כבה את החום והוסף את חמאת ה - ½ כוס הנותרת קובייה בכל פעם, תוך ערבוב לאורך כל הדרך עד incorporated.
יוצקים curd דרך מסננת בסדר רשת לתוך קרום מקורר. מגניב לטמפרטורת החדר. מקררים טארט עד מילוי מוצק, לפחות שעה אחת.כאשר מוכן לשרת, unmold טארט העליון עם פירות אבן פרוס בכל הסדר שאתה רוצה.
מברשת עם זיגוג וקישוט עם לימון ורבנה או עלי נענע.