קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

קיץ אבן פירות טארט עם לימון

קיץ אבן פירות טארט עם לימון
עוגת פירות מאבן קיץ עם לימון עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך מיץ לימון, גרידת לימון, פירות אבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סלט פירות תרד אבן: הפרי הטוב ביותר של הקיץ עשה ארוחת ערב, סנגריה פירות מאבן קיץ, ו פרי פריך מאבן קיץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרום: בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט, קרם ½ חמאה כוס, ¼ סוכר כוס, ו ¼ כפית מלח יחד עד חלק וקל בצבע, 2 עד 3 דקות, גירוד הקערה למטה פעם או פעמיים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להוסיף 1 חלמון ביצה וניל; לערבב עד חלקה, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
3
מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים עד בקושי מעורבב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
4
הוסף מי קרח כף אחת בכל פעם בעוד המיקסר פועל עד שהבצק מתגבש יחד. עצור מכונה.להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, לטפוח בעדינות לתוך דיסק עבה 1 אינץ ' לעטוף פלסטיק. מקררים לפחות 30 דקות.מחממים תנור ל 350 מעלות. אפשר לבצק הצונן להתרכך עד לנקודה שבה הזחה נעשית בקלות עם האצבע, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מניחים את הדיסק על משטח מקומח קלות, אבק אותו ואת הגליל עם כמות קטנה של קמח.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
6
מגלגלים את הבצק לעיגול 12 אינץ'. מקפלים את הבצק על הגליל בזהירות להעביר אותו למחבת טארט לחיצה אותו למקום. לקצץ את העודף.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
7
מקום במקפיא 10 דקות כדי להירגע.
8
הסר את קליפת הטארט מהמקפיא והשתמש במזלג כדי לנקב חורים בתחתית. קו הקליפה עם קלף לחתוך לגודל ולהוסיף מספיק שעועית או משקולות עוגה למלא שליש את הדרך למעלה.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
9
אופים עד הקצוות נראים יבשים, על 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הסר את המחבת מהתנור והסר את המשקולות ואת הקלף. להחזיר את הקליפה לתנור ואופים עד הזהב, על 10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
בואו הקליפה להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר.הפוך את זיגוג: בסיר קטן s להגדיר מעל חום בינוני, לחמם את הריבה ו 2 כפות מים כדי ליצור עקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
12
הסר מהחום ולהניח בצד בטמפרטורת החדר.הפוך את לימון curd: בסיר קטן (את החום), לטאטא יחד ביצים, הנותרים 2 חלמונים ביצה, הנותרים ½ סוכר כוס, מיץ לימון גרידת, וקמצוץ של מלח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
מניחים מחבת על חום בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן עם כף עץ או מרית גמישה חסינת חום, עד הלימון curd הוא עבה מספיק כדי לכסות את החלק האחורי של הכף (או מרית) ולהחזיק שביל ברור כאשר אתה מפעיל את האצבע דרכו; על 8 עד 10 דקות. כבה את החום והוסף את חמאת ה - ½ כוס הנותרת קובייה בכל פעם, תוך ערבוב לאורך כל הדרך עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
יוצקים curd דרך מסננת בסדר רשת לתוך קרום מקורר. מגניב לטמפרטורת החדר. מקררים טארט עד מילוי מוצק, לפחות שעה אחת.כאשר מוכן לשרת, unmold טארט העליון עם פירות אבן פרוס בכל הסדר שאתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
15
מברשת עם זיגוג וקישוט עם לימון ורבנה או עלי נענע.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט