קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות25
ציון בריאות4
מגזין

קיץ ברי-And-אגוזי לוז גאלט

קיץ ברי-And-אגוזי לוז גאלט
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קיץ ברי-And-אגוזי גאלט. והוא יספק כ 25 מנות. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם קמח שקדים, אוכמניות, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: קיץ ברי גאלט, סלט אגוזים קלויים וסלט ברי קיץ עם רוטב פרנג'ליקו, ו גאלט פטל-אגוזים.

הוראות

1
הכן קרום טארט ללא גלוטן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
2
רול בצק לעובי 1/8 אינץ ' על משטח עבודה מאובק בקמח אורז חום.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז חוםקמח אורז חום
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
חותכים את הבצק למעגל של 10 אינץ', ומעבירים אותו לתבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
פיצול שעועית וניל לאורכו, לגרד זרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מערבבים זרעי וניל, אוכמניות, ואת המרכיבים הבאים 5 בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מפזרים קמח שקדים במרכז הבצק מוכן, ותערובת כפית ברי על גבי, ומשאירים גבול 2 אינץ'. מקפלים קצוות של בצק על מילוי ברי, צובטים יחד כדי לאטום כל סדקים. להכניס למקרר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מברשת קצוות של גאלט עם ביצה, ואופים ב 400 במשך 25 דקות או עד מילוי בועות וקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
תן לגאלט להתקרר 20 דקות לפני החיתוך.
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.