קיץ ברי-And-אגוזי לוז גאלט
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קיץ ברי-And-אגוזי גאלט. והוא יספק כ 25 מנות. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם קמח שקדים, אוכמניות, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: קיץ ברי גאלט, סלט אגוזים קלויים וסלט ברי קיץ עם רוטב פרנג'ליקו, ו גאלט פטל-אגוזים.
הוראות
רול בצק לעובי 1/8 אינץ ' על משטח עבודה מאובק בקמח אורז חום.
חותכים את הבצק למעגל של 10 אינץ', ומעבירים אותו לתבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. תניח בצד.
פיצול שעועית וניל לאורכו, לגרד זרעים.
מערבבים זרעי וניל, אוכמניות, ואת המרכיבים הבאים 5 בקערה.
מפזרים קמח שקדים במרכז הבצק מוכן, ותערובת כפית ברי על גבי, ומשאירים גבול 2 אינץ'. מקפלים קצוות של בצק על מילוי ברי, צובטים יחד כדי לאטום כל סדקים. להכניס למקרר 20 דקות.
מברשת קצוות של גאלט עם ביצה, ואופים ב 400 במשך 25 דקות או עד מילוי בועות וקרום הוא חום זהוב.
תן לגאלט להתקרר 20 דקות לפני החיתוך.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.