קיץ ברי פודינג שזיפים
מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם $1.85 למנה נופל בתקציב שלך, ברי קיץ פודינג שזיף עשוי להיות עצום טבעוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אוכמניות, מיץ לימון, שזיפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: פודינג קיץ שזיפים וענבים, פודינג ברי קיץ, ו פודינג ברי קיץ.
הוראות
בסיר, מעל חום בינוני-גבוה, להביא את השזיפים, אוכמניות, אוכמניות, חצי פטל, סוכר, ו 1/4 כוס מים לרתיחה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד אוכמניות מתחילים להתפוצץ, על 5 דקות.
הסר מהחום. מערבבים את גרידת לימון ומיץ ואת שאר פטל.
להעביר לקערה ולתת מגניב במשך 15 דקות. קו 8 אינץ 'כיכר אפייה צלחת עם 2 גיליונות של פלסטיק לעטוף, המאפשר לפחות 6 אינץ' לתלות על כל צד.
מניחים את תחתית הלחמניות בצלחת, לחתוך את הצד. כפית חצי מתערובת הפירות על הלחמניות. למעלה עם הלחמניות הנותרות, בצד לחתוך למעלה, ואת תערובת הפירות הנותרים. מכסים בניילון הנצמד, צלחת, ושתי פחיות 15 אונקיות. מקררים עד מקורר, לפחות 1 1/2 שעות. כפית את הפודינג לתוך קערות העליון עם קצפת (אם משתמשים).