אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן וללא חלב לאוסף שלך, קיץ סטייק קבוב עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 570 קלוריות , 36 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מטעם Taste of Home דורש אבקת שום, פלפל, חומץ ואורז. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . זה עובד היטב כמנה עיקרית. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שיש קבוב עוף , קבוב בגריל ושיש קבוב עם מטבל יוגורט .
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את ששת המרכיבים הראשונים; להוסיף את הסטייק. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים למשך 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מסננים וזורקים את המרינדה. על 12 שיפודי מתכת או עץ ספוגים משחילים לסירוגין סטייק, פטריות, בצל, פלפל ודלעת. צולים, ללא כיסוי, על אש בינונית במשך 12-14 דקות או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק