קיץ סקווש עז-פודינג גבינה
קיץ סקווש עז-גבינת פודינג נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך סוכר, בצל, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו סושי סקווש גבינת עיזים, קיץ סקווש ברוסקטה עם גבינת עיזים, ו קיץסקווש ממולא בגבינת עיזים ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הדלעת ואת הבצל בסיר גדול
מספיק מים כדי לכסות אותם. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, מכוסה, עד
הדלעת רכה, כ -15 דקות. מסננים היטב מחית מעט
עם מחית תפוחי אדמה או מזלג גדול.
מוסיף את גבינת עיזים וחמאה בזמן
עדיין חם ומערבבים עד שנמסו.
מערבבים בקמח התירס, ביצים, חלב, שמיר,
יוצקים לתבנית אפייה 8 על 8 אינץ ' או 6
ramekins בודדים כי כבר מצופה תרסיס בישול.
400f במשך 40 דקות (35 דקות עבור ramekins) או עד חום זהוב
מגישים חם או בטמפרטורת החדר