קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

קיץ פסטה גן

קיץ פסטה גן
אם יש לכם פסטה משיער מלאך, מלח כשר, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קיץ פסטה גן, קיץ פסטה גן, ו קיץ גן פסטה סלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את עגבניות הדובדבן, 1/2 כוס שמן זית, שום, עלי בזיליקום, פתיתי פלפל אדום, 1 כפית מלח, והפלפל בקערה גדולה. מכסים בניילון נצמד, ומניחים בצד בטמפרטורת החדר בערך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
עגבניות שריעגבניות שרי
בזיליקום טריבזיליקום טרי
שמן זיתשמן זית
שוםשום
פלפלפלפל
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
3
ממש לפני שאתה מוכן לשרת, להביא סיר גדול של מים עם התזה של שמן זית 2 כפות מלח לרתיחה ולהוסיף את הפסטה. לבשל אל דנטה על פי ההוראות על החבילה (להיזהר - זה לוקח רק 2 עד 3 דקות!).
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פסטהפסטה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מסננים את הפסטה היטב ומוסיפים לקערה עם עגבניות שרי.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שריעגבניות שרי
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים את הגבינה וכמה עלי בזיליקום טריים וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
גבינהגבינה
6
מגישים בקערות גדולות עם תוספת גבינה על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה