קיץ פסטה גן
אם יש לכם פסטה משיער מלאך, מלח כשר, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קיץ פסטה גן, קיץ פסטה גן, ו קיץ גן פסטה סלט (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את עגבניות הדובדבן, 1/2 כוס שמן זית, שום, עלי בזיליקום, פתיתי פלפל אדום, 1 כפית מלח, והפלפל בקערה גדולה. מכסים בניילון נצמד, ומניחים בצד בטמפרטורת החדר בערך 4 שעות.
ממש לפני שאתה מוכן לשרת, להביא סיר גדול של מים עם התזה של שמן זית 2 כפות מלח לרתיחה ולהוסיף את הפסטה. לבשל אל דנטה על פי ההוראות על החבילה (להיזהר - זה לוקח רק 2 עד 3 דקות!).
מסננים את הפסטה היטב ומוסיפים לקערה עם עגבניות שרי.
מוסיפים את הגבינה וכמה עלי בזיליקום טריים וזורקים היטב.
מגישים בקערות גדולות עם תוספת גבינה על כל מנה.