קיץ רטטוי עם פסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קיץ Ratatouille עם פסטן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 654 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם עלי טימין הרים, חצילים, פסטה קצרה וחזקה כגון rigate פנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה הוא אהב על ידי 116 אוכל וטבחים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו סוף הקיץ רטטוי, פסטה רטטוי, ו פסטה רטטוי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 כפות שמן ושום במחבת בינונית שאינו מקל.
חום מעל בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד השום הוא חום זהוב חיוור, על 5 דקות.
מוסיפים רצועות עגבניות ומיץ שלהם, להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מופחת קלות, על 5 דקות.
מוסיפים 1/2 כפיות טימין טרי, העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל, ולאחר מכן להעביר לקערה ולהניח בצד.
חום 1 כף שמן זית עכשיו-מחבת ריקה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בצל, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שמתרככים, כ -5 דקות.
להוסיף 1/2 כפית עלי טימין ולזרוק.
מעבירים לקערה או לצלחת ומניחים בצד.
חום 1 כף שמן זית עכשיו-מחבת ריקה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים קישואים ומבשלים, משליכים ומערבבים כל הזמן, רק עד ירוק בהיר ומכרז, על 2 דקות.
מוסיפים 1/2 כפית עלי טימין, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומעבירים לקערה או לצלחת ומניחים בצד.
חזור על שלב 3 עם סקווש הקיץ ואחריו חצילים.
לבשל פסטה במים מלוחים היטב על פי הוראות החבילה. כאשר פסטה מבושלת ומרוקנת, להחזיר פסטה לסיר.
מוסיפים תערובת עגבניות / שום, בצל, קישואים, סקווש וחציל.
מוסיפים מיץ לימון וגרידת לימון לפי הטעם ומוסיפים בזיליקום קצוץ או פטרוזיליה. לזרוק לשלב ומגישים מיד.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau Larroque בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Chateau Larroque בורדו Superieur]()
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק