קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות66
מגזין

קיץ רטטוי עם פסטה

קיץ רטטוי עם פסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קיץ Ratatouille עם פסטן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 654 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם עלי טימין הרים, חצילים, פסטה קצרה וחזקה כגון rigate פנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה הוא אהב על ידי 116 אוכל וטבחים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו סוף הקיץ רטטוי, פסטה רטטוי, ו פסטה רטטוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 2 כפות שמן ושום במחבת בינונית שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
חום מעל בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד השום הוא חום זהוב חיוור, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מוסיפים רצועות עגבניות ומיץ שלהם, להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מופחת קלות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
4
מוסיפים 1/2 כפיות טימין טרי, העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל, ולאחר מכן להעביר לקערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
חום 1 כף שמן זית עכשיו-מחבת ריקה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים בצל, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שמתרככים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
להוסיף 1/2 כפית עלי טימין ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
8
מעבירים לקערה או לצלחת ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
לחסל מחבת עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
חום 1 כף שמן זית עכשיו-מחבת ריקה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים קישואים ומבשלים, משליכים ומערבבים כל הזמן, רק עד ירוק בהיר ומכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
12
מוסיפים 1/2 כפית עלי טימין, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומעבירים לקערה או לצלחת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
חזור על שלב 3 עם סקווש הקיץ ואחריו חצילים.
מרכיבים שתצטרך
קיץסקוושקיץסקווש
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
14
לבשל פסטה במים מלוחים היטב על פי הוראות החבילה. כאשר פסטה מבושלת ומרוקנת, להחזיר פסטה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
מוסיפים תערובת עגבניות / שום, בצל, קישואים, סקווש וחציל.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
16
מוסיפים מיץ לימון וגרידת לימון לפי הטעם ומוסיפים בזיליקום קצוץ או פטרוזיליה. לזרוק לשלב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau Larroque בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Chateau Larroque בורדו Superieur
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק