קיש אשפה
זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לכם עגבניות רומא, חצי וחצי, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . מתכונים דומים: קיש אשפה, מקלות אשפה גרנולה, ו סלט הזבל של גריל גארווי.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
באופן שווה להפיץ בייקון על פני החלק התחתון של כל קונכיה מאפה, ואחריו חצי גבינה.
מוסיפים ברוקולי, בצל ירוק ועגבניות, ואז מכסים בגבינה שנותרה.
בקערה בינונית, לטאטא יחד ביצים, חצי וחצי, אגוז מוסקט, קאיין, מלח ופלפל.
יוצקים חצי תערובת לתוך כל קונכיה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים 45 דקות נוספות, עד קישים נקבעים במרכז.