קיש בלו קראב
אם יש לכם מלח ופלפל, בצל, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. סלט הקראב של אלברטסון, סלט כרוב קרבי, ו קל קראב אגרול (אפוי דל שומן) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מטגנים את הבצל בחמאה עד שהקרמל.להפיץ את הבצל המקורמל על החלק התחתון של הקרום.
מפזרים את הקראב על הבצל ולאחר מכן העליון עם גבינת בלו, מוצרלה ופרובולון.
לטאטא יחד את הביצים, חלב, מלח ופלפל ולאחר מכן לשפוך את התערובת לתוך הקרום.
מפזרים את החלק העליון עם גבינת פרמזן.
אופים ב 177° במשך 40 עד 50 דקות.אפשר להגדיר לפחות 5 דקות לפני ההגשה.