קיש בצל מקורמל
קיש בצל מקורמל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך גבינת gruyere, בצל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קיש בצל מקורמל, קיש בצל מקורמל, ו קישואים וקרמל קיש בצל (מתכונים דומים).
הוראות
Unroll piecrusts; מחסנית על משטח משומן קלות.
רול מוערמים piecrusts לתוך מעגל 12 אינץ'. Fit piecrust לתוך מחבת טארט צלחת עמוקה 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת; לחץ לתוך קצוות מחורצים. לקצץ עודף piecrust לאורך הקצוות. Piecrust קו עם נייר אלומיניום או נייר קלף, ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מניחים מחבת על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
הסר משקולות רדיד, ואופים 8 דקות נוספות. מגניב לחלוטין על תבנית אפייה על מתלה תיל (כ -15 דקות). הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
בינתיים, לבשל בצל בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 15 עד 20 דקות או עד בצל הם בצבע קרמל.
הסר מהחום, ומערבבים פטרוזיליה ובייקון.
מניחים חצי תערובת בצל פגז טארט, העליון עם חצי גבינה; לחזור עם תערובת בצל נותרת וגבינה.
לטאטא יחד חצי וחצי ו -4 המרכיבים הבאים; לשפוך על גבינה.
אופים ב 350 במשך 40 עד 45 דקות או עד סט. מגניב על תבנית אפייה על מתלה תיל 15 דקות לפני ההגשה.