קיש העוף הטוב ביותר
קיש עוף הטוב ביותר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 393 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פפריקה, עלומה, גבינת gruyere, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. נסו קישואים וגבינת עיזים קיש (קיש דה Courgettes au Chèvre), קיש Aux Asperges Et Saumon (אספרגוס וסלמון קיש), ו קיש עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מורחים את הקרום לצלחת עוגת צלחת עמוקה 10 אינץ'. מסדרים עוף באופן שווה על הקרום. מכסים בגבינת גרוייר.
בקערה קטנה, להכות ביצים עם מזלג; מערבבים בחלב, תערובת מרק בצל וגבינת פרמזן.
יוצקים תערובת לקרום העוגה ומפזרים פפריקה לפי הטעם.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, ואז להוריד את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים במשך 30 דקות נוספות.
בואו מגניב במשך 10 דקות ומגישים.