קיש חזיר ואורז בר
קיש חזיר ואורז בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. גשו לסופר וקנו גבינה שוויצרית, פטריות, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 37%. נסו אורז בר קיש, אורז בר קיש, ו קיש אורז בר גביני (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, להביא את המים ואורז בר לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 45 דקות.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
אופים את קרום העוגה 10 דקות, או עד חום זהוב. להפחית את החום ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בקערה, מערבבים את האורז מבושל, בשר חזיר, פלפל אדום, צמרות בצל ירוק, ופטריות. בקערה נפרדת, מערבבים את הביצים, שמנת חמוצה, חרדל, מלח ופלפל.
מפזרים את החלק התחתון של קרום העוגה עם 1 כוס גבינה שוויצרית.
מורחים את האורז, בשר חזיר, ותערובת ירקות על הגבינה, ומכסים בתערובת הביצה. למעלה עם שאריות גבינה שוויצרית.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.