קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות7
מגזין

קיש לאחד

קיש לאחד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קיש אחד. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 481 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 24 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו חזיר, מלח, בצק מאפה ; אם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצק מאפה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות בצק סוכר ותבלינים כקינוח. נסו קישואים וגבינת עיזים קיש (קיש דה Courgettes au Chèvre), קיש Aux Asperges Et Saumon (אספרגוס וסלמון קיש), ו קיש של מאדאם Au Fromage (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 450°. אם הבצק קר מאוד, תן לו להתחמם במטבח עד שהוא מרגיש גמיש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מגלגלים אותו על לוח מקומח קלות למעגל בקוטר של כ -9 אינץ', ומתאימים אותו לצורת טארט קטנה, לחיצה עליו בחוזקה סביב הקצוות, זמירה את הבליטה. לדקור את החלק התחתון, ואז בשורה את המחבת עם נייר חמאה על החלק התחתון שלה ולמלא אותו עם שעועית יבשה או אבני אפייה קטנות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אופים במשך 10 דקות ב 425°, להנמיך את החום ל 375°, להסיר את רדיד שעועית, לדקור את התחתונה שוב, ולאפות עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
בינתיים, כמו הקליפה הוא אפייה, לפצח את הביצה לתוך כוס מדידה, ולהוסיף מספיק שמנת כדי להפוך 1/2 כוס scant.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
5
מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב. לפזר את פרושוטו, בשר חזיר, או בייקון על החלק התחתון של הטארט, ויוצקים את תערובת ביצה שמנת, אשר ימלא את פגז טארט ממש עד למעלה (אם יש לך קצת יותר מדי, רק להשליך או להוסיף אותו כמה ביצים מקושקשות).
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
6
מניחים על תבנית אפייה או מרופדת בנייר כסף ואופים במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
הסר מהתנור ולתת להגדיר במשך כ 5 דקות, אם אתה יכול לחכות כל כך הרבה לפני שאתה לצלול.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
וריאציות
9
קיש הוא catchall גדול לדברים טובים אורבים במקרר. אתה יכול לשנות את האמור לעיל רק על ידי הוספת כף או כך של גבינה מגוררת Gruyère, צ ' דר מיושן או גאודה, או גבינת הר צרפתית—אתה שם את זה. פטריות מוקפצות, אספרגוס מבושל, תרד וקישואים לעשות סתימות טובות, כמו לעשות מאכלי ים מבושלים, נקניק, ובשרים מתובלים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
GruyereGruyere
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
גאודהגאודה
10
טעם
11
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
12
תאפה את זה!* The Book of New England Cookery . היא גם שיתפה פעולה עם אנגוס קמרון ב-L. L. Bean Game ובספר בישול דגים, ותרמה למגזיני גורמה, ווג, Saveur. ב-2006 זכתה בפרס מפעל החיים של קרן ג ' יימס בירד. היא גרה בניו יורק ובוורמונט.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בשר משחקבשר משחק
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף