קיש מנגולד לבבי, פנצ'טה ופקורינו
המתכון לבבי Chard, Pancetta, ו Pecorino קיש מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 242 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, ביצים, אגוז מוסקט טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. נסו גבינת פקורינו, פנקטן וקביים, Bucatini עם Pancetta, פקורינו ופלפל, ו ריזוטו דלורית עם פנקטן ופקורינו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204°. קו צלחת עוגה עם piecrust. לעגון, ולאפות עד זהב, 12 עד 15 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
בינתיים, להוסיף את pancetta למחבת sauté ישר צדדי גדול ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שומן הוא שניתנו ו pancetta מתחיל להתבשל, כ 5 דקות.
מוסיפים את השומן ומתבלים במלח, פלפל וקמצוץ אגוז מוסקט טחון. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד chard הוא נבול ואת המחבת יבש, 5 עד 8 דקות יותר.
לפזר את chard ו pancetta על הקרום. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלב, קרם fraîche, ו פקורינו. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
יוצקים תערובת על chard ולחזור לתנור עד שקיש הוא בקושי להגדיר (המרכז עדיין צריך לנענע) ובוחן עוגה או קיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. אפשר להתקרר מעט.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.