קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

קיש מנגולד לבבי, פנצ'טה ופקורינו

קיש מנגולד לבבי, פנצ'טה ופקורינו
המתכון לבבי Chard, Pancetta, ו Pecorino קיש מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 242 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, ביצים, אגוז מוסקט טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. נסו גבינת פקורינו, פנקטן וקביים, Bucatini עם Pancetta, פקורינו ופלפל, ו ריזוטו דלורית עם פנקטן ופקורינו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204°. קו צלחת עוגה עם piecrust. לעגון, ולאפות עד זהב, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בינתיים, להוסיף את pancetta למחבת sauté ישר צדדי גדול ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שומן הוא שניתנו ו pancetta מתחיל להתבשל, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את השומן ומתבלים במלח, פלפל וקמצוץ אגוז מוסקט טחון. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד chard הוא נבול ואת המחבת יבש, 5 עד 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
Chard שוויצריChard שוויצרי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לפזר את chard ו pancetta על הקרום. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלב, קרם fraîche, ו פקורינו. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קרם פרשקרם פרש
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
פקורינופקורינו
Chard שוויצריChard שוויצרי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים תערובת על chard ולחזור לתנור עד שקיש הוא בקושי להגדיר (המרכז עדיין צריך לנענע) ובוחן עוגה או קיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. אפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.