קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

קיש מנגולד לבבי, פנצ'טה ופקורינו

קיש מנגולד לבבי, פנצ'טה ופקורינו
המתכון לבבי Chard, Pancetta, ו Pecorino קיש מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 242 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, ביצים, אגוז מוסקט טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. נסו גבינת פקורינו, פנקטן וקביים, Bucatini עם Pancetta, פקורינו ופלפל, ו ריזוטו דלורית עם פנקטן ופקורינו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204°. קו צלחת עוגה עם piecrust. לעגון, ולאפות עד זהב, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
בינתיים, להוסיף את pancetta למחבת sauté ישר צדדי גדול ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שומן הוא שניתנו ו pancetta מתחיל להתבשל, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את השומן ומתבלים במלח, פלפל וקמצוץ אגוז מוסקט טחון. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד chard הוא נבול ואת המחבת יבש, 5 עד 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
Chard שוויצריChard שוויצרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לפזר את chard ו pancetta על הקרום. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלב, קרם fraîche, ו פקורינו. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קרם פרשקרם פרש
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
פקורינופקורינו
Chard שוויצריChard שוויצרי
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
יוצקים תערובת על chard ולחזור לתנור עד שקיש הוא בקושי להגדיר (המרכז עדיין צריך לנענע) ובוחן עוגה או קיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. אפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.