קיש עוף אספרגוס
קיש עוף אספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חצי עוף צלוי, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קיש עוף ואספרגוס, קיש עוף ואספרגוס, ו נקניק עוף & אספרגוס קיש.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר, ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מכסים את המחבת ומביאים את המים לרתיחה.
מניחים 1 ק " ג של אספרגוס לתוך הספינה להכניס, לכסות, קיטור עד רק מכרז, 4 עד 6 דקות.
אספרגוס ניקוז ולהניח בצד.
מקציפים ביצים, חצי וחצי, פטרוזיליה, מלח, פלפל לבן ורוטב ירוק בקערה עד חלקה.
מערבבים יחד עוף מבושל, גבינה שוויצרית, גבינת מונטריי ג ' ק, פטריות, בצל ירוק בקערה; מערבבים בקמח.
קו צלחת פאי 9 אינץ ' עם קרום עוגה.
מורחים כמחצית מהאספרגוס המבושל על תחתית הקרום.
מורחים כמחצית מתערובת העוף על האספרגוס.
חזור על שכבות של תערובת אספרגוס ועוף.
בעדינות לשפוך את תערובת הביצים על השכבות.
לארגן 3 חניתות אספרגוס דקורטיבי על גבי קיש.
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי מנופח מעט משחימים קלות וקיסם שיניים מוכנס למרכז הקיש יוצא נקי, 40 עד 50 דקות.
מפזרים קיש עם עגבניות שרי,אם תרצה.
יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Superieur Chateau Larroque בורדו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Chateau Larroque בורדו Superieur]()
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק