קיש פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל קיש פטריות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 504 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל גס, פטריות כפתור, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. . נסו קיש פטריות ונקניק, קיש שתי פטריות, ו קיש פטריות ובשר חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח למדידת כוס ורמה.
מערבבים קמח ומלח בקערה בינונית.
חותכים ב CRISCO® באמצעות בלנדר מאפה (או 2 סכינים) עד שכל הקמח מעורבב ליצירת גושים בגודל אפונה.
מפזרים מים, כף אחת בכל פעם. לזרוק בקלילות עם מזלג עד הבצק יהווה כדור. מחלקים בצק לשניים, אם עושים קרום כפול. לחץ בין הידיים כדי ליצור פנקייק אחד או שניים 5 עד 6 אינץ'. בצק קמח קל.
להתגלגל לתוך מעגל בין גיליונות של נייר שעווה על משטח לח. לקלף את הסדין העליון. עבור קרום יחיד, לקצץ אינץ ' אחד גדול יותר מאשר צלחת פאי 9 אינץ הפוך. תהפוך לצלחת פאי.
הסר גיליון אחר ולחץ על מאפה כדי להתאים. מקפלים קצה תחת. חליל.
תנור חום ל 425 מעלות F. ביסודיות זין התחתון הצדדים עם מזלג (50 פעמים) כדי למנוע התכווצות.
אופים ב 425 מעלות F במשך 10 עד 15 דקות או עד השחמה קלה.
מחממים שמן CRISCO® במחבת גדולה שאינה מקל על חום גבוה.
להוסיף שאלוט; לבשל, ערבוב, עד שקוף אבל לא חום, על 1 דקה.
מוסיפים פטריות; מתבלים במלח ופלפל.
לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פטריות לשחרר את הנוזל שלהם, מתאדה נוזלית ופטריות הם חום זהוב כהה, על 8-10 דקות.
מפזרים חצי מהגבינה באופן שווה על החלק התחתון של הקרום האפוי.
מפזרים פטריות מלמעלה עם גבינה נותרת.
להקציף יחד חלב, שמנת, ביצים חלמון ביצה בקערה בינונית. מתבלים עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
העברה לתנור, אופים ב 350 מעלות F עד רק להגדיר במרכז, 30-35 דקות. מגניב על מתלה חוט במשך כ 10 דקות לפני חיתוך.