קיש שעועית ירוקה
ניתן להכין את המתכון לקיש שעועית ירוקה תוך 55 דקות בערך . מנה אחת מכילה 339 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -29 גרם שומן . מתאים ל-6 ומחירו 91 סנט למנה מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. מתכון זה אהוב על 2 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם מלח, מיונז, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 42% . הציון הזה מוצק. נסו קיש על משחת עלים , קיש אספרגוס וקיש בייקון וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שעועית בסיר ומכסים במים; להביא לרתיחה. הפחיתו את החום. מכסים ומבשלים במשך 6-8 דקות או עד שהם רכים; מסננים ומניחים בצד.
במחבת קטנה מטגנים בצל בחמאה עד לריכוך.
מוסיפים פטריות ופלפל ירוק; לטגן עד לריכוך.
בקערה גדולה מערבבים את המיונז, השמנת החמוצה והמלח; מערבבים פנימה את השעועית, תערובת הפטריות ופירורי הקרקר. מערבבים פנימה ביצים בהדרגה.
יוצקים לתוך צלחת עמוקה משומנת 9 אינץ'. צלחת פאי.
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
מניחים לעמוד 5-10 דקות לפני החיתוך.