ניתן להכין את המתכון לקיש שעועית ירוקה תוך 55 דקות בערך . מנה אחת מכילה 339 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -29 גרם שומן . מתאים ל-6 ומחירו 91 סנט למנה מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. מתכון זה אהוב על 2 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם מלח, מיונז, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 42% . הציון הזה מוצק. נסו קיש על משחת עלים , קיש אספרגוס וקיש בייקון וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים שעועית בסיר ומכסים במים; להביא לרתיחה. הפחיתו את החום. מכסים ומבשלים במשך 6-8 דקות או עד שהם רכים; מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
במחבת קטנה מטגנים בצל בחמאה עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים פטריות ופלפל ירוק; לטגן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
בקערה גדולה מערבבים את המיונז, השמנת החמוצה והמלח; מערבבים פנימה את השעועית, תערובת הפטריות ופירורי הקרקר. מערבבים פנימה ביצים בהדרגה.