קיש תרד ובייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תרד וקיש בייקון. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 631 קלוריות. 209 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך תרד תינוק, שמנת כבדה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו קיש תרד-בייקון, קיש תרד ובייקון, ו קיש תרד עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מערבבים את הביצים, שמנת, מלח ופלפל במעבד מזון או בבלנדר.
שכבת התרד, בייקון, וגבינה בתחתית קרום העוגה, ואז לשפוך את תערובת הביצה על גבי.
אופים במשך 35 עד 45 דקות עד תערובת הביצה מוגדר.