קיש תרד וגבינה עיזים
קיש תרד וגבינת עיזים עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לכם פלפל, חלמונים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו פשטידת תפוחי אדמה, תרד וגבינת עיזים, גבינת עיזים, כרישה ותרד קיש, ו תרד, גבינת עיזים וקיש צ'ייב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם המלח. באמצעות בלנדר מאפה, לחתוך את החמאה עד התערובת דומה ארוחה גסה. קלות להכות את הביצה עם המים ומפזרים על תערובת הקמח. מערבבים עם מזלג לערבב קלות, ולאחר מכן לסחוט בעדינות עד הבצק צורות. לטפוח לתוך דיסק, לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
על משטח מקומח קלות, לרדד את הבצק לסיבוב 14 אינץ 'על 1/8 אינץ' עבה. להתאים את הסיבוב למחבת טארט 12 אינץ ' עם תחתית נשלפת לקצץ את הבליטה. מקררים את הקליפה לפחות 20 דקות.
קו פגז טארט עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או אורז.
אופים עד הבצק הוא מוצק, כ -30 דקות.
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ואופים במשך כ 10 דקות יותר, או עד חום זהוב.
מעביר את המעטפת למתלה כדי להתקרר.
מוסיפים קומץ גדול של התרד ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד נבול.
להעביר למסננת להגדיר מעל קערה. חזור עד שכל התרד כבר מבושל; בואו מגניב. לסחוט את התרד יבש גס לקצוץ אותו. לזרוק את התרד עם השום ולהפיץ אותו בקליפה מאפה מקורר.
בקערה בינונית, לטאטא את החלב עם שמנת, ביצים, חלמונים, מלח ופלפל. סדר את כדורי גבינת עיזים על התרד.
יוצקים את פודינג לתוך הקליפה ואופים במשך כ 40 דקות, או עד רק להגדיר.
להעביר את הקיש למדף להתקרר מעט.