קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות93
מגזין

קישואים בגריל ופיצה עשבי תיבול

קישואים בגריל ופיצה עשבי תיבול
צריך מנה עיקרית צמחונית? קישואים בגריל ופיצה עשבי תיבול יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 1128 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.88 דולר למנה. ו 7 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שמן זית, חומץ יין, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 92%. הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: קישואים בגריל ופיצה עשבי תיבול, קישואים בגריל עם מלח עשבי תיבול ופטה, ו פיצה בגריל עם חריסן וסלט עשבי תיבול.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מכניסים את המים והסוכר לקערת מערבל המעמד ומפזרים מעל את השמרים; נותנים לנוח עד שהתערובת מבעבעת, בערך 5 עד 10 דקות. בינתיים מקציפים יחד את הקמח והמלח בקערה גדולה כדי לפרק גושים. כשהשמרים מוכנים מוסיפים את תערובת הקמח ושמן הזית ומערבבים בעזרת וו בצק במהירות הנמוכה ביותר עד שהבצק נראה מגורר, בערך 1 עד 2 דקות. הגבירו את המהירות לבינונית והמשיכו לערבב עד שהבצק חלק ואלסטי מאוד, (אתם אמורים להיות מסוגלים למתוח אותו 2 עד 3 אינץ ' מבלי להישבר), בערך 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מקציףמקציף
קערהקערה
2
הופכים את הבצק מהמיקסר, יוצרים אותו לכדור ומכניסים לקערת ערבוב גדולה ומשומנת. הופכים לציפוי הבצק בשמן ואז מכסים במגבת כלים נקייה ולחה, ומניחים לנוח במקום חמים עד שהוא מכפיל את גודלו, בערך 30 עד 45 דקות. (לחלופין, מקררים את הבצק ומניחים לתפוח 12 עד 24 שעות לפני השימוש.) אגרוף את הבצק למטה ולעצב לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
בלנדרבלנדר
1
מחממים את הגריל לבינוני-גבוה (כ-375 מעלות צלזיוס) ומשפשפים את הסורג במגבת טבולה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
מוסיפים 2 כפות שמן זית ואת הקישואים לקערה גדולה וזורקים לציפוי. צולים את הקישואים, מכוסים, הופכים לעיתים רחוקות, עד שהם רכים וחרוכים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קישואיםקישואים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
קערהקערה
3
מעבירים את הקישואים המבושלים לקערה ומוסיפים את חומץ היין האדום ופתיתי הפלפל האדום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, וזורקים למעיל. מניחים בצד עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
חומץ יין אדוםחומץ יין אדום
מלח ופלפלמלח ופלפל
קישואיםקישואים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מחממים את הגריל לבינוני-גבוה (כ-375 מעלות צלזיוס) ומשפשפים את הסורג במגבת טבולה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
משמנים את הידיים, שמים מחצית מהבצק (כ -1 קילו) על פיסת נייר אפייה, ולוחצים את הבצק למלבן בעובי של כ -1 / 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
3
מזלפים את הבצק בשמן.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
4
הניחו את הבצק, בצד המשומן כלפי מטה, על הגריל והסירו את נייר הקלף. צולים את הבצק עד שנוצרים סימני חום זהוב, קלוי וגריל בתחתית, בערך 2 עד 3 דקות. הופכים את הבצק, מברישים עם 1 כף שמן ומעליהם מחצית מהמוצרלה. מכסים בחצי מהקישואים ומחצית מגבינת העיזים. סוגרים את הגריל, בודקים ומסתובבים לפי הצורך כדי למנוע צריבה, עד שהבצק חרוך קלות והגבינה נמסה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
מוצרלהמוצרלה
קישואיםקישואים
גבינהגבינה
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
גרילגריל
5
מעבירים את הפיצה לקרש חיתוך, מעליהם מחצית מעלי הבזיליקום ומחצית מהעגבניות המיובשות, ומגישים. חזור על הפעולה להכנת פיצה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשותעגבניות מיובשות
בזיליקום טריבזיליקום טרי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך