קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

קישואים ותרד גראטן

קישואים ותרד גראטן
קישואים ותרד גראטן נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2293 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לכם תרד, מלח כשר, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קישואים ופומודורי Gratinati (קישואים ועגבניה Gratin), קישואים גראטן, ו קישואים גראטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 גרור את הקישואים. זרוק את הקישואים המגורדים עם כפית מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2
מניחים את הקישואים המגורדים במסננת גדולה (או מסננת) להציב מעל קערה כדי לתפוס את המים כמו המלח מסייע קישואים לשחרר את הלחות שלה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בואו לשבת במשך 30 דקות בערך, ואז לסחוט את הלחות עודף הנותרים עם מגבות נייר או מגבת תה נקי.2 להפשיר את התרד, לתת לנקז בעוד הקישואים מתנקזים. לאחר מכן לסחוט את עודף לחות עם מגבות נייר או מגבת תה.3
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
תהתה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבייקון ומבשלים בעדינות עד להשחמה קלה ואת רוב השומן שניתנו, על 10 דקות.4 בעוד הבייקון הוא בישול, לקלף דק לקצוץ את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את הבצל לבייקון ומבשלים עוד 10 דקות, עד שהבצל מתרכך.5 בעוד הבייקון והבצל מתבשלים, להכין את הפטרוזיליה ושום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
7
מניחים את הפטרוזיליה והשום עם קמצוץ קטן של מלח למעבד מזון ודופק רק כמה פעמים.6 מחממים התנור ל 350°f. 7
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מניחים את הקישואים לתוך קערה גדולה. עם כף עץ, מערבבים את הבצל מבושל ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מערבבים בתרד, פטרוזיליה ושום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®שום גויה®
10
מערבבים במחצית הפרמזן. טעם, ולהוסיף פלפל שחור ועוד מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מערבבים את הביצים.8 מעיל את החלק התחתון ואת הצדדים של תבשיל 2 ליטר או צלחת גראטן עם כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
שים את תערובת תרד קישואים לתוך המנה ולארוז אותו.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
13
מפזרים את גבינת הפרמז ' ן הנותרת על גבי טפטוף עם קצת שמן זית.9
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
14
אופים בתנור 177° במשך 40-45 דקות, עד העליון משחימים יפה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
מגישים באופן מיידי. מחמם היטב.