קישואים-כריכי פריטטה עגבניות
כריכי קישואים-עגבניות פריטטה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם מלח, עגבניות שזיף, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו קישואים עגבניות פריטטה, עגבניות קישואים פריטטה, ו עגבניות וקישואים פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג.
שמן חום ב מחבת nonstick בקוטר 9 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף קישואים ו sauté 2 דקות.
מוסיפים עגבניות ושום; sauté 1 דקה.
מורחים ירקות בשכבה זוגית במחבת.
להוסיף תערובת ביצה למחבת; להפחית את החום נמוך לבשל 2 דקות. מכסים ומבשלים עד העליון של תערובת ביצה מוגדר, על 3 דקות יותר. הפעל מרית סביב הצדדים של מחבת כדי לשחרר פריטטה, ואז להחליק החוצה על צלחת.
חותכים פריטטה ל 4 טריזים.
מניחים 4 פרוסות לחם על משטח העבודה.
מורחים כל עם § טפנד כף. למעלה כל אחד עם כמה ארוגולה, ואז טריז פריטטה 1. למעלה עם פרוסות לחם שנותרו.
חותכים כריכים חצייה לשניים ומגישים.
* ממרח סמיך או ממרח עשוי זיתים ותבלינים ממי מלח; זמין בשווקים איטלקיים וכמה סופרמרקטים.
למנה: קלוריות, 255; סה "כ שומן, 10 גרם; שומן רווי, 2 גרם; כולסטרול, 106 מ" ג