קישואים-לחם גזר עם ממרח דבש שמנת
קישואים-לחם גזר עם ממרח דבש שמנת הוא צמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן זול מאוד. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, מלח, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו קישואים-לחם גזר עם ממרח דבש שמנת, ממרח גבינת זוקיני מוגש בלחם אומנותי, ו לחם Panera דבש אגוז קרם גבינה ממרח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°.תחתית גריז רק של 2 (8x4 אינץ') מחבתות או 1 (9x5 אינץ') מחבת כיכר עם קיצור או ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים קישואים, גזר, סוכר, שמן וביצים עם מקציף חוט. מערבבים במרכיבי הלחם הנותרים. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות.
אופים כיכרות 8 אינץ ' 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות, כיכר 9 אינץ 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 30 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות מחבתות על מדף קירור.
לשחרר צדדים של כיכרות מחבתות; להסיר מחבתות ולמקם את הצדדים העליון על מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה קטנה, לנצח את החומרים להפיץ עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה ורכה.
מגישים עם לחם פרוס. כיסוי; מקררים כל התפשטות שנותרה. גלישת כיכרות בחוזקה ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 4 ימים, או לקרר עד 10 ימים.